İstanbul Bilgi Üniversitesi Pro Bono Ücretsiz Hukuki Destek Ağı Ödülü, 2018

Pro Bono Ücretsiz Hukuki Destek Ağı’nda bundan böyle her yıl bir Pro Bono Ödülü verilmesi kararlaştırılmıştır. Bu ödül, her yıl en iyi Pro Bono projesini gerçekleştirecek bir hukuk bürosu/avukat ve sivil toplum kuruluşuna verilecektir.

Ödülün verilmesindeki amaç, hukuk bürolarının sivil toplum faaliyetlerine desteğini ve avukatların toplum yararına çalışma bilincini yükseltmek ve insan haklarının korunmasının sağlanmasında, hukukun rolü ve işlevini daha da artırmak, hukuk büroları ve STK’lar arasında kalıcı işbirlikleri kurulmasını sağlamaktır.

Hem STK’lar hem de hukuk büroları, kendi yaptıkları projeler de dahil olmak üzere ödüle aday olabilirler. Aday gösterme süresi 15 Ekim 2018 tarihinde başlayacak ve 31 Aralık 2018 tarihinde sona erecektir. Ödül alacak projenin tamamlanma tarihinin en geç 31 Aralık 2018 olması gerekmektedir.

Ödül jürisi ve diğer koşullara dair bilgi

► Başvuru formu

Ücretsiz Hukuki Destek Ağı (Pro Bono) (2006-2019)